القسام امشب جسد اسیر اسرائیلی را تحویل می‌دهد معاون وزیر خارجه روسیه: هیچ بی‌اعتمادی بین تهران و مسکو وجود ندارد ترامپ نامزدی در انتخابات ۲۰۲۸ به‌عنوان معاون رئیس‌جمهوری را رد کرد ممانعت اسرائیل از سفر هیأت جنبش فتح به مصر وزیر خارجه کره شمالی با پوتین دیدار کرد ابوالغیط خبر داد: توافق اتمی جدید آمریکا و اسرائیل افشای دستبرد آمریکا در پرونده ترور شیرین ابو عاقله نعیم قاسم: حزب‌الله محکم و پابرجاست/حمله به منزل نتانیاهو دستاورد اطلاعاتی بود/امام خامنه‌ای حمایت تمام عیاری به عمل آوردند سناتور جمهوری‌خواه: حمله زمینی آمریکا به ونزوئلا بسیار محتمل است ترامپ: بحران افغانستان و پاکستان را خیلی سریع حل خواهم کرد ارتش اسرائیل مدعی ترور علی الموسوی یکی از فرماندهان حزب‌الله شد گفت‌وگوی فیدان و رئیس الحشد الشعبی عراق ۴ کشته و ۲۰ زخمی بر اثر انفجار مخازن سوخت در بصره الجولانی به ریاض می‌رود کشته شدن ۲۵ تروریست در مرز با افغانستان

باقری: ایران و کوبا باید در مقابل تهدیدات جهانی همکاری کنند

سرپرست وزارت امور خارجه ایران در دیدار معاون وزیر خارجه کوبا دو کشور ایران و کوبا را دارای سیاست‌های مستقل توصیف کرد که باید در مقابله با تهدیدات جهانی با هم همکاری نمایند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۳ - ۰۸ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 29
کد خبر: ۲۵۲۱۶۳

به گزارش راهبرد معاصر، الیو رودریگز پردوما، معاون وزیر و روابط خارجی وزارت امور خارجه کوبا که به تهران سفر کرده امروز صبح با علی باقری، سرپرست وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران دیدار و در خصوص آخرین تحولات روابط دوجانبه و مهم‌ترین موضوعات مطرح در عرصه همکاری‌های بین‌المللی گفتگو کرد. 

 

سرپرست وزارت امور خارجه در این دیدار ضمن استقبال از حضور هیات عالی‌رتبه کوبا در آئین ادای سوگند رئیس جمهور جدید، بر ظرفیت‌های گسترده همکاری دوجانبه و چندجانبه بین جمهوری اسلامی ایران و کوبا و به‌ویژه ارتقای روابط اقتصادی همپای مناسبات سیاسی تاکید کرد.

 

باقری دو کشور ایران و کوبا را دارای سیاست‌های مستقل توصیف کرد که باید در مقابله با تهدیدات جهانی با هم همکاری نمایند و با اتخاذ رویکرد فعال‌تر، به دنبال سازوکارها و رویه‌های جدید در جهت تقویت روابط باشند.

 

وی افزود: در عین اهتمام به توسعه روابط اقتصادی، پیگیری تقویت همکاری‌ها و نیز ایجاد ظرفیت‌ها جدید برای مواجهه با تهدیدهای جریان یک‌جانبه گرایی و مدیریت چالش‌های بین‌المللی پیش رو ضروری است.

 

 سرپرست وزارت امور خارجه با اشاره به اوضاع غزه و تداوم جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین، این موضوع  را مهم‌ترین مساله انسانی در جهان دانست و تاکید کرد استمرار و تشدید و گسترش این جنایت‌ها تهدیدی برای صلح و امنیت منطقه و جهان است و مصداق بارز جنایات جنگی و جنایت علیه بشریت است و ما مسئولیت داریم تلاش بیشتر و جدی‌تری برای جلوگیری از این جنایات انجام دهیم. 

 

باقری ضمن تایید مواضع و نگاه مثبت کوبا به تحولات فلسطین، بر استمرار  رایزنی‌ها برای توقف جنایت و نسل‌کشی رژیم صهیونیستی تاکید کرد و بر برگزاری نشست کمیسیون مشترک دو کشور در نیمه دوم سال جاری میلادی تاکید کرد.

 

در این دیدار رودریگز پردوما، معاون وزیر خارجه کوبا ضمن تسلیت فقدان آیت الله رئیسی و حسین امیر عبداللهیان رئیس جمهور و وزیر خارجه شهید، از حضور نخست وزیر این کشور در آیین ادای سوگند مسعود پزشکیان، رئیس جمهور  جدید خبر داد و آن را نشانه علاقه و اهتمام کشورش برای توسعه روابط بین هاوانا و تهران دانست و آمادگی کامل کشورش برای همکاری با دولت و مقامات جدید ایران در راستای تقویت همه‌جانبه روابط دوجانبه و چندجانبه اعلام کرد.

 

معاون وزیر خارجه کوبا با اعلام حمایت کشورش از احقاق حقوق ملت فلسطین، مقابله با نسل‌کشی اسرائیل علیه فلسطینیان را اولویت کوبا در سیاست خارجی دانست و بر تداوم انجام مذاکرات و مشورت‌های سیاسی و بین المللی دو کشور در این خصوص تاکید و اعلام کرد کوبا به عنوان سومین کشور به جمع کشورهای خواهان پیگیری و رسیدگی جنایات رژیم صهیونیستی در دادگاه بین‌المللی پیوست./ تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار